Kökshandtag och beslag förändrar ditt kök

Du har förmodligen betraktat ditt kök vid fler än ett tillfälle och funderat över hur du kan få detta skyffe att se bättre ut. Du vill förmodligen inte lägga ner ett sexsiffrigt belopp på att renovera hela köket, men faktum är att du på ett enkelt och ganska billigt sätt kan förändra utseendet på ditt kök: med hjälp av nya kökshandtag och beslag.

Genom att installera nya beslag och kökshandtag kan du förvandla ditt gamla tråkiga kök till någonting betydligt trevligare! Nej, köket kommer förmodligen inte vinna några designpriser bara för att du har bytt ut några handtag och beslag. Men det är istället ett av de inredningsprojekt som är mer belönande än vad det är kostsamt eller mödosamt.

Nya kökshandtag och beslag gör en stor skillnad till en liten penning

Utan att gå in i detalj, kan vi här dela med oss av några anledningar till varför det gör så pass stor skillnad att byta ut kökshandtag och beslag:

  • Hårdvara är framträdande och sticker fysiskt ut på ett annat sätt än till exempel nya köksluckor.
  • Fantastiska, färggranna och detaljerade designer är möjliga att göra när det gäller handtag och beslag, medan sådana skulle vara överväldigande om de gjordes i andra delar av köket.
  • Du kan använda material och finishar som du inte har någon annanstans i köket – allt från skinande, spegelliknande finishar till slitet brons eller gjutjärn.

Billig men inte nödvändigtvis snabb lösning

Att byta ut kökshandtag och beslag kan låta som en smal sak, men alla som någon gång har gjort detta vet att det inte nödvändigtvis behöver vara så enkelt. Du kommer hem, släpar med dig din kasse med stål och tror att du ska få upp dina beslag och handtag innan middagen, men det händer helt enkelt inte. Här får du några tips som kan göra processen lite enklare:

  • Positionera dina handtag på prov före montering – placera dem inte i mitten.
  • Tänk på användbarhet – placera dem inte för långt bort från mitten.
  • Använd en visuell positionering, inte en matematisk sådan.
  • Tänk i form av rader och kolumner.
  • Använd maskeringstejp för att förhindra skada på luckorna.

När du ska köpa nya detaljer till köket kan nätet alltid vara bra källa för bättre pris och inspiration, Bara Handtag säljer gott om köksinredning som kökshandtag, de håller riktigt hög servicenivå om man tittar på kommentarerna på hemsidan och sociala medier.